NAISTEN VAATTEET

Vaatteemme ovat kotimaisia ja valmistettu Turussa. Jos vaate ei istu tai vaatii mm. lyhennystä tai kavennusta, niin nämä korjaukset voidaan toteuttaa myös. Kaikista malleista voi myös teettää pienempää tai suurempaa kokoa.

Kevättä ja kesää kohden lisääntyvät kevyet hellemekot, kukkakuviot ja kirjavatkin kuosit. Materiaaleina puuvillaa, viskoosia ja polyesteriä, jolla on tekokuituna nykyään parempi maine. Kangas on käytössä kestävää ja sitä on jo saatavana kierrätettynä uutena kankaana. Suomi on edellä kävijä vastuullisessa tuottamisessa ja niinkin lähellä, kuin Paimiossa valmistetaan kierrätetyistä kangaskuiduista uusia kankaita.

PELLAVAT

Pellava on suosittu materiaali vaatteissa kesällä, mutta hyvin käyttökelpoinen myös talvella. Tämä luonnon materiaali on hengittävä ja viilentää kesällä, sekä lämmittää talvella. Sävyt päivittyvät kausittain. Mustat mekot ja tunikat ovat kestosuosikkeja, mutta kevättä ja kesää kohden tarjolla enemmän värejä. Kirkkaan keltainen ja oranssi sopivat hienosti yhteen päivittyneen ihon kanssa.


KORJAUSPALVELU

Kaikkiin vaatteisiimme saa halutessaan myös muutoksia ja vaatteen teettäminen omasta kankaasta onnistuu myös.

Tarjolla myös perinteistä ompelu palvelua, kuten revenneet saumat, lahkeiden lyhennykset, paikkaukset yms.Päivitämme instagramia ja facebookia jatkuvasti, joten lisää kuvia löytyy näistä sovelluksista.

Tällä hetkellä postin kautta tilaaminen onnistuu tekstiviestillä tai soittamalla. Fancy Lookin facebook sivuston kautta voi myös tehdä tiedusteluja.


T

l.