Toteutamme ammattitaidolla sekä klassiset -että trendikkäät hiustenleikkaukset .

Hiusten leikkaukset alk. 28 e

Hiusten värjäykset alk. 57 e

Tällä hetkellä suosittu ja trendikäs permanentti hinnoitellaan hiuksen pituuden mukaan . Voidaan tehdä myös osapermanenttina .Olemme tottuneita työvälineiden puhdistukseen ja tällä hetkellä olemme erityisen huolellisia myös istuimien , pöytien ja ovenkahvojen pyyhkimisessä .

Liikkeessä on vain harvoin viisi tai sitä useampi ihminen kerrallaan . Tällä hetkellä todennäköisempää on , että asiakkaita on samaan aikaan paikalla vain yksi . Meillä ei koskaan ole samanaikaisesti tai edes päivän aikana kävijöitä lähellekään samaa määrää , kuin esimerkiksi ruokaostoksilla .

Katsomme tilamme olevan turvallinen palvella ja olemme myös tarkkana oman terveyden varjelemisessa .

Tilauskirjamme on kuitenkin tyhjentynyt suurelta osin ja vähäisten ohikulkijoiden vuoksi olemme päätyneet olemaan toistaiseksi paikalla vain sopimuksesta.

Kevät terveisin !


Talven kuivattamat hiukset janoavat nyt kosteutta . Kotikäytössä pesun yhteydessä käytettävän hoitoaineen rinnalle kannattaa ottaa käyttöön myös hiuksiin jätettävä hoitoaine .

Kosteuttava öljyhoito tai korjaava olaplex hoito antavat hiukselle pehmeyttä ja kiiltoa , joka tuntuu ja näkyy. Hoidon yhteydessä pitkä pään hieronta . Hoitoon varataan aikaa n. 40 min. Hoito voidaan tehdä myös leikkauksen yhteydessä , jolloin tunti riittää , vähän hiuksen pituudesta riippuen.

Olapex tuotteiden teho perustuu vaikuttavaan ainesosaan , joka estää hiuksen rikkisiltoja katkeamasta ja korjaa samalla jo vahingoittuneita rikkisiltoja .

Tuotetta voi käyttää kaikkien kemiallisten käsittelyjen yhteydessä , jolloin hiusten kunto säilyy hyvänä .

Olaplex - hoidon voi myös tehdä erillisenä tehohoito käsittelynä .

Myös kotikäyttöön oma tuote , jolla hiuksista saa vahvemmat ja parempi kuntoisemmat .

Tervetuloa tutustumaan OLAPLEX maailmaan !

11159964_770045853103427_3805518148408919596_n.png